GBRSRB
Početna
Foto
Video
Novosti
Katalozi
Kontakt

Poljoprivreda

Poljoprivreda - Agrotehnika

Green Group sa svojim partnerima iz Češke ima veliki razvojni potencijal u agraru. Partneri iz Češke koji su delovi Green Group-e su počeli da poslovanje 1992. godine u Čehoslovačkoj, najpre kao prodavci i serviseri, a kasnije kao glavni razvojni subjekt za agrotehniku. U okviru obima poslovanja grupe zadržane su sve aktivnosti pojedinačnih subjekata, ali udruženi u jednu grupaciju.


  

                                              Robotska ruka za automatsko zavarivanje za dobijanje savršenih proizvoda


GREEN GROUP je u poljoprivrednoj proizvodnji specijalizovana za velike projekte, po principu "ključ u ruke" velikog, obima, sa nastojanjem da razvije složene tehnologije, tehnološke projekte ili da učestvuje u izgradnji procesa, pri čemu se u bilo koji deo agrarne tehnike uključuju sistemi OIE koji omogućavaju održiv razvoj poljoprivredne proizvodnje u skladu sa najnovijim standardima EU, radi proizvodnje hrane koja će povećati opšte zdravstveno stanje ljudi. Naše glavne aktivnosti su u sferi kapitalnih ulaganja u opremi za farme za poljoprivredu, ali i kompanije koje rade u domenu prehrambene industrije (prerada mesa, mleka, ...), skladištenje i preradu poljoprivrednih proizvoda (žitarice, ...), ali i OIE – zaštita životne sredine - skladištenje i obrada stajnjaka i viška biomase iz farmi, uključujući implementaciju biogas reaktora. Nove aktivnosti su vezane za tehnologiju proizvodnje biodizela i etanola - bioetanola.

Robotsko slaganje komponenti za unutrašnji zid separatora

GREEN GROUP nudi vam ove osnovne aktivnosti, čiji cilj je implementacija složenih agrotehničkih mera u poljoprivrednoj proizvodnji i nudimo realizaciju složenih zahteva i usluga vrhunskog kvaliteta i povoljnih cena. Aktivnosti u domenu poljoprivredne proizvodnje:

  • Prodaja kompletnih tehnologija za svinjarstvo, živinarstvo i druge vrste stočarstva i opremu za agro-procesing
  • Proizvodnju tehnologija i konstrukcija iz sopstvenog razvoja  
  • Projektovanje i distribucija znanja, razvijen u saradnji sa partnerima iz SAD, Engleske, Danske i drugih zemalja
  • Isporuke za prehrambenu industriju i primarnu i sekundarnu industriju po sistemu ključ u ruke
  • Servis i instalacija  
  • Inženjering
  • Finansiranje (sve vrste finansijskih proizvoda za finansiranje naših isporuka, uključujući lizing, izvozni kredit, finansiranje zahteva, finansiranje iz fondova EU itd.)

 

  

 

Finalni proizvodi rada agrotehničke proizvodnje i delatnosti Green Group u agraru

Pronađite nas na: