GBRSRB
Početna
Foto
Video
Novosti
Katalozi
Kontakt

Ostali proizvodi govedarstvo

Poljoprivreda - agrotehnika | Govedarstvo | Ostali proizvodi - govedarstvo


Podloge za krave

Podloge za stoku su udobne i meke, koja štiti krave od modrica pritisaka i abrazije. Podloge su takođe koristne za zdravlje, poboljšanje efikasnosti, broj laktacija i smanjenih troškova lečenja i stabilnosti rasta.


Spojeni dušeci napravljenih od granulata i zaštitnog sloja

 

Podloge su napravljene od spojenih segmenata, koji su ispunjeni sa gumenim ili silikonskim česticama. Mi ih snabdevamo sa ili bez gornjeg pokrova sa slojem dugotrajne, vodootporne prostirke.

Pressed mattresses + matting cover

Su pokrivači napravljeni od PUR segmenata u zavisnosti od zahteva klijenta. Isporučujemo ih sa raznim vrstama "tepiha" gornji sloj napravljen od dugotrajne, vodootporne zaštite.


Ispiranje prostorija za mužu

Nudimo 2 slična sistema za čišćenje objekata za mužu, koji mogu lako da se povežu na rezervoar za reciklažu vode.

  • sistem sa mlaznicom - prskalicom
  • sistem sa cevima


Sistem se takođe može biti kombinovan sa mlazom koji prska čistu vodu na ulazu između delova za mužu


Sistem za reciklažu vode – ekonomski program

Mašina za dezinfekciju može biti opremljena sistemom za rešenje procesa dezinfekcije koji se stavlja u poseban rezervoar. Voda se prikuplja umesto da se koristi za ispiranje podova i zidova objekata za mužu. To je samo sistem prikupljanja tehničke vode i kombinovanje sa rastvorom za dezinfekciju, što je važno sa ekološke tačke gledišta, takođe je neophodno uzeti u obzir kiselost i alkalnost u rezervoaru. Primena ovih rešenja u velikoj meri smanjuje potrošnju vode.

Pronađite nas na: