GBRSRB
Početna
Foto
Video
Novosti
Katalozi
Kontakt

Prerada žitarica i hrane

Poljoprivreda - agrotehnika | Prerada žitarica i hrane i BioGoriva


Bez kvalitetne hrane nikada nećete biti u stanju da postignete dobre rezultate kvaliteta na svojim farmama. Ovo pravilo mi primenjujemo. Zato, bez kvalitetnog čuvanja vaše žetve i kvalitetnih sistema za proizvodnju hrane za životinje na vašoj farmi je nemoguće postići odgovarajuće rezultate.

 


Zato nudimo složene sisteme za skladištenje kukuruza, hrane i za proizvodnju stočne smeše. Od malih kapaciteta do veoma visokih - kapaciteta za mešaone i za prodavnice.

Vrhunski kvalitet silosa, traka, mlinova i čitave linije zajedno čine kvalitetno izgrađen projekat To je razlika između GREEN GROUP-e i ostalih.

 


Inovacija u našem programu je ponuda sistema za sekundarno korišćenje kukuruza i silaže = BIO goriva = naša pomoć za bolju životnu sredinu i Održivi razvoj u kojem su poljoprivredni proizvođači osnova rada i produktivnosti.


Jedinice za proizvodnju BioEtanola

Najbolja opcija za alternativnim gorivima za sva vozila sa mogućnošću korišćenja goriva u kratkom vremenskom roku. Proizvodnja ovog goriva u svetu ubrzano raste i tamo gde se proizvodi predstavlja koristan sistem uštede. Proizvodnja bio-etanola štiti životnu sredinu omogućava poboljšanje opšteg stanja životnog okruženja. Bio-Etanol se obično pravi od šećerne trske ili šećerne repe, ali sirovine mogu biti i žitarice ili biološko smeće. Iako ima manji energetski sadržaj od nafte ili benzina, ali plus za etanol je laka manipulacija i nešto manji cetonski broj.


Jedinice za proizvodnju čistog metil – estra (RME)

metil - estar može biti pridodat ulju i za sagorevanje u dizel motorima. Nije potrebno vršiti bilo kakve tehničke korekcije. RME je proizveden od sirove nafte. RME supstance se dodaju Dizel i BioDizel agregatima za bolji rad i povećanje performansi motora

 

Pronađite nas na: