GBRSRB
Početna
Foto
Video
Novosti
Katalozi
Kontakt

Sistemi za monitoring

Građevinarstvo | Sistemi za monitoring


Naš sistem CzechVision / OMT je jedan od najboljih IP kamera sistema u Češkoj Republici. Sistem se koristi ne samo u poljoprivredi, već i u industriji, hoteli, na aerodromima itd. Mi smo razvili sopstveni softver IKinCzechvision Professional za kontrolu i evidentiranje sa IP jedinica, podrška stranih jezika je u CZ, EN, RU, D, FR, IT, SP JP, PP, CH. Prednost našeg sistema je ažuriranje podataka na softver, koji dolazi iz našeg razvijenog centra, a na osnovu zahteva kupaca.

Budućnost je u IP sistemima kamera. Tržište nudi bolju opremu i treba početi dobavljanjem prvih modela sa visokom rezolucijom i formatom MPEG 4 ili H264. Rezolucija i funkcije staromodnih analognih CCTV kamera su nezadovoljavajući i zato koaksijalni kabl ima samo dva kraja, ali LAN mreža je može da ima neograničen protok.

U našem asortimanu su delovi iz kompanija Acti, IKin, Vivotek, Soni, Panasonic, FLIR, vizija, NUUO, Dipolnet, Planet i CzechVision ..

 • Vivotek kao pionir u oblasti tehnologija kamera sa MPEG-4 kompresijom
 • IQinVision kao najbolji izbor u oblasti kamera sa visokom rezolucijom (važno, ali najvažniji parametar, koji je u daje IP kamere)
 • ACTi kao snabdevač profesionalnih stacionarnih i mobilnih kamera IP sa dual streaming u rezoluciji D1 i celovitost podrške IR i JP.
 • Sony je dobavljač sa profesionalnim kamerama IP i back-up DVR opreme
 • PANASONIC kao specijalista za sisteme kamera sistema u oblasti korak-po-korak na osnovu analize slike.
 • FLIR ima monopol u tehnologijama u oblasti thermovizije i skeniranja, najveći svetski snabdevač thermovizije u vojnoj tehnologiji
 • VISION kao pionir u oblasti analogne CCTV sisteme
 • NUUO kao najbolji izbor hibridnih sistema za IP CCTV kamere i sisteme
 • Dipolnet specijalista za bežične mreže u 5 GHz –
 • Planet pouzdna bežična tehnologija u 2,4 GHz za prenos audia, video signala i za kontrolu kamera
 • CzechVision kao dobavljač softvera IKinCzechvision Profesionalni sistemi za IP kamere, proizvodnja računara za CCTV kamere i IP sistemima, thermovision sistemi, ključ isporuke, uključujući projekte.

 

Sa proizvodima iz naše ponude možete pogledati predmete koje ste fokusirani na TV ekran, PC računara ili mobilnog telefona - od kuće, kancelarije, vikendice, ili sa druge strane sveta. Danas nije moguće imati čuvare koji gledaju svaki aparat ili sistem kamera, budućnost je u softveru koji može inteligentno i lako da analizira sliku. Na ovom sajtu nudimo sopstveni proizvod (softver IQinCzechvision Profesional 2008), gde iz dana u dan radi provere na osnovu inteligentne analize slika.

 


CCTV sistemi kamera - sigurnosne kamere

Da li vam je potrebno za napraviti sigurnost na svom posedu? Želiš nonstop kontrolu nad svojim posedima, farmi, upravnoj zgradi? Da li ste spremni, da preuzmete kontrolu nad vašim objektima preko interneta i od udaljenih mesta sveta? Da li je vaš areal farma obimna do nekoliko kilometara, a to nije moguće da se poveže sistemima preko kabla.

Po iskustvu znamo da Vaši upiti time nisu završeni. Adresa je da se obratite našem timu, naši stručnjaci u oblasti tehnike monitoringa, koji imaju iskustvo u ovoj tehnologiji, Vaš, predlog, projekat, stvaranje nekoliko vrsta oblika zaštite nudi jedinstven sistem i predlog za finansiranje projekta za - sigurnost.

Naša kompanija je jedna od prve, koja instalira monitor tehnike na poljoprivrednim objektima, i imamo iskustva oko sigurnosti imanja, relej vizuelni i zvučni materijal posle prvog kursa bežičnih mreža, praćenje proizvodnje linije, prateći prostor životinja proizvodnje, kamera sistem farma mašina i mnogo drugih koje koriste kamere tehnike. Za ove sisteme smo kao jedini u Češkoj zrelog ličnog softvera IKinCzechvision PROFESIONAL 2008 u prihvatljivoj i umerenoj ceni. Ovaj softver je poseban, i može da bude deo samo deo ključnih sistema. Sledeća korist našeg klijenta naše stručne službe, biti timski kolega u poslu, on-line sa tehničkom podrškom, usluge 24 sata, evolutivni centar u Brnu, stacionarni rezervni delovi, partnerstvo sa raznim proizvođačima iz celog sveta, gde delimo istovremeno razvoj na tekuće i nove aranžmane. Sledeća slika je demonstracija našeg realizovanog naloga, gde možete videti lokaciju fotoaparata i njihove bežičnu vezu sa centralnog kontrolnog sistema.

 

 

 

Termivizijske kamere u poljoprivredi

Sledeći novi sistem, koji je prvi put ugledao naše evropsko tržište u kasno leto 2008, je tehnologija za praćenje temperature životinje uz pomoć termo kamere. Zašto smo izabrali ovu vrstu tehnologije? Odgovor je apsolutno jednostavan, želja da sačuvate priplodnu kravu u zajedničkom uzgoju u stočnoj proizvodnji i mogu da se predvide problemi.

Prednosti i ponašanja sistema:

 • svaka bolest ima veću tela ili pojedinih organa. Ova (npr. posle krava su napustili salon, unos hrane u tor kod svinja) da utvrdi pojavu bolesti i sprečila širenje bolesti sprečavanjem
 • svaka životinja u optimalnim uslovima ("telo uslov") ima određene proporcije temperature. Odstupanje znači nekakve probleme sa ishranom, trudnoća, bolesti lokomotornog sistema. Identifikujući optimalni spektar životinja tela može da se podesi ishrana za životinje krive odabrali za životinje na pregled ...
 • u pogledu kretanja životinja ili grupa predlaže problemi sa protok vazduha problema sa hijerarhiji stada ... Sve ovo će učiniti termografija
 • optimalnu ventilaciju podešavanja - termalna slika stabilne površine (podovi, zidovi, krov, ..) omogućava vam da podesite protok vazduha s obzirom na činjenicu da je životinja zaista imala optimalne uslove u relaksirajućem zoni (zona leži uglavnom), tako da je u zima se ispostavilo da sadašnje hladnog vazduha u optimalnoj lokaciji i nakon zagrevanja


Naš trenutni razvoj i znanje je sada fokusiran na završetku Nedap kompanije sa kojima želimo da se od početka 2009 distribuira prve automatski kutije ishrane sa ili video sistema ili sistema termovizije OMT optimizaciji obroku kao "telo" stanje ; kriterijumi podaci preuzeti sa termovizijskom slikom. Cilj je da se poveže na sistem za identifikaciju, hranjenje, IC procene životinje (termografija izlazni podaci) preko LAN ili Wi-Fi.Termo-hand ručne IC sistemi u poljoprivredi

Kao dopuna stationarnim termographima su ručni uređaji koji mogu da se individualno kontroliše životinje, kontolovat njihova toplotna stanje, identifikuju pregrevanje ili hipotermija određene delove životinja, dok je uređaj omogućava kontrolu termalne tehnologije u stabilan i ukupnu kontrolu dvorana, pobegne toplota, vetar, i tako dalje. Oprema se može kupiti, uključujući odgovarajuću obuku ili drugu uslugu je naš običaj termalne merenja na zahtev.

 

We'll find out which way you are losing money in thermal energy

 

Termo-sistemi u industriji:


Naši specijalisti za termoviziju su upućeni na usluge termovizijsku primene, naročito u industriji i građevinarstvu. Za to vreme smo stekli neophodna znanja, koji je pored visokog kvaliteta termalnih imidžing tehnikama bitnim za postizanje optimalne rezultate.

Energetska efikasnost objekata


Termovizija u zgradama

Termografija u izgradnji omogućava brz i beskontaktna istraživanje raspodela temperature na površini objekata i koristi je da se utvrdi odakle je granata i koja dovodi do povećanja toplotne gubitke usled toplotnih mostova kao posledica nepravilnog izvođenja spojeva i veza. Termografija se koristi za određivanje termičke karakteristike Spoljni zidovi i koristan u otkrivanju skrivenih defekata zgrade. Termografija je sposoban potrebne tačnosti ovih grešaka pronađeni i njihova tačna procena je suštinski korak za efikasno projektovanje tehničkih rešenja i nakon toga kontrolišu njegovu primenu. Thermografska merenja u građevinarstvu mogu se vršiti u zavisnosti od vremena, obično od novembra do marta.


Na temperaturama termovizije slici se dodeljuju boje u skladu sa temperaturama - skala sa desne strane slike. Svaki okvir sadrži čitav spektar boja kada nejchladnejšimu tačka na slici je dodeljen nejteplejšimu crno i belo umesto boje. Pored kontrole curenje toplote omotača zgrade mogu da se pretražuju pomoću termovizijske kamere, kao

 • područja sa rizikom od razvoja alergije kalupa (termoposmatrač i senzor vlažnosti)
 • toplotna izolacija distribucije toplote
 • prenos toplote curi li tečnost ispod podno grejanje

Slike zarobljene van zgrade, nalazimo gubitka toplote na mestima prema temperaturnom opsegu ka višim temperaturama i obrnuto sa slikama iz unutrašnjosti zgrade u potrazi za hladne tačke predstavljaju boji dodeljen niskim temperaturama. U industriji, akcenat je stavljen na maksimalno pouzdanosti mašina i opreme, koji se sve više koriste nove metode preventivnog održavanja da otkrije stanje tehnologije proizvodnje. Njegovo mesto u preventivnom održavanju i našao termografija.

 

Termografija u industriji

Merenja korišćenjem termalnih kamera omogućava da se dobiju informacije o vidljiv raspodela temperature na površini očitavanje uređaja. Merenja se vrše tokom rada, bez potrebe da se ugasi povezan tehnologiju bez uticaja na merenog objekta. Korišćenje toplotne tehnologiju snimanja može da obavlja takve provere (dijagnostika)

 • električna oprema (stanje i kvalitet veza i terminala, utovar i transformatori, izolatori rastavljača)
 • proizvodne tehnologije (npr. državni obloge i izolacija peći)
 • asistent za analizu uzroka oštećenja proizvoda (na primer, proizvodnja plastičnih delova)

Pronađite nas na: